Over ons

Onze goudsmederij bestaat nu al zo’n 40 jaar en is sinds 2 jaar overgegaan op de 2e generatie, wij!

Mijn schoonvader heeft het bedrijf destijds vanuit huis opgericht. Hij is begonnen met een eigen lijn op te zetten van gouden sieraden met voornamelijk diamant. Hij heeft destijds ook een grote prijs gewonnen met 1 van zijn ontwerpen, de World Trade Show. Naast diamant werden er ook andere edelstenen gebruikt, waaronder de parel.

Ondertussen is het bedrijf al jaren gevestigd in een prachtige voormalige school en is mijn man al zo’n 20 jaar actief in het bedrijf als goudsmid/ontwerper. Door mijn komst ruim 10 jaar geleden kwam de grote liefde voor parels mee. Hierdoor is de parelcollectie de laatste jaren steeds verder uitgebreid.

Waar we ons eerst voornamelijk richtten op de verkoop via juweliers, zijn we ons de laatste jaren steeds meer gaan richten op de particuliere verkoop. Hierdoor kunnen we veel beter, makkelijker en sneller inspelen op de wensen van de klant. Heel belangrijk daarbij vinden we het persoonlijk contact.

De keuze voor een bepaald sieraad/ontwerp is heel persoonlijk. Vaak komt daar ook een stuk emotie bij. Door 1 op 1 te werken, rechtstreeks met de klant, kunnen we hier veel beter op inspringen!

Kwaliteit en een goede service zijn daarbij 2 punten die voor ons heel belangrijk zijn. Uw sieraad is tenslotte ons visitekaartje!!

Schroom dan ook niet om bij vragen of speciale wensen contact met ons op te nemen!

Tel. 0515 418 067

Tot ziens!!