Over pearl your style

De naam Pearl Your Style hebben we zo’n 2 jaar geleden bedacht. Het is heel lastig om een naam aan een collectie te geven die een grote doelgroep aanspreekt.

Gezien we in een tijd leven waarin een ieder zich wil onderscheiden van een ander, al dan niet door kleding en/of sieraden, zochten we een naam die bij die tijdsgeest aansluit. Hierdoor is Pearl Your Style ontstaan. Het wil zoveel zeggen als: Bij elke stijl passen parels of elke parel past wel bij een stijl!

Er is zo’n grote diversiteit aan parels te krijgen, qua kleur, vorm en grootte en er is qua ontwerp zoveel meer mogelijk dan het iedereen bekende parelsnoer, dat ik zeker weet dat er voor iedereen wel een “passend” parelsieraad is.

Ook hangt er allang niet meer een “onbetaalbaar” prijskaartje aan! Waar voorheen prijstechisch gekozen werd voor nepparels is dat tegenwoordig echt niet meer nodig. Hierdoor heb je niet alleen iets “echts” om, maar weet je ook zeker dat je bij een goede verzorging jaren kunt genieten van je sieraad en het zelfs door kunt geven aan de volgende generatie!

Onze parels kopen we in bij een Duitse importeur. Di Perle is 1 van Duitslands grootste importeurs van parels, die ook levert aan vele andere landen buiten Nederland. De collectie zoals wij die hebben stellen we zelf samen uit de enorme collectie die zij aanbieden. Waar je bij ons voornamelijk de zoetwaterparels standaard in onze collectie zult vinden, hebben ze ook een groot aanbod van Tahiti parels, Akoya parels en Zuidzee parels. Mocht u interesse hebben in 1 van deze soorten, dan kunt u natuurlijk ook daarvoor bij ons terecht.

We hebben geprobeerd een veelzijdige collectie samen te stellen, waarbij we inspelen op de trends van het moment, maar waar ook ruimte is voor de tijdloze parels zoals we die allemaal kennen. Heeft u andere wensen ten opzichte van bijvoorbeeld de sluiting of lengte van een collier of armband, dan kunnen we dat meestal  aanpassen. Wel moet u er rekening mee houden dat de levertijd dan wat langer duurt.

We hopen dan ook dat er ook voor u iets moois bij zit!!

Graag tot ziens in onze webshop!